Externe

Lavrov se bucură, Coca-Cola a „recunoscut” Crimeea ca parte a Rusiei

„Aceasta (recunoașterea internațională a Crimeei ruse) are loc treptat -” Coca-Cola” deja a recunoscut. Viata te obliga. Nu poti pretinde că nu s-a întâmplat nimic. Și s-au intamplat foarte multe…”, – a spus Lavrov în publicație.

„Diplomatul” rus se refera la gafa facută de o companie de publicitate din Rusia, angajata de Coca-Cola Company pentru o campanie promotionala, in cursul careia a fost publicata pe Facebook harta Rusiei care includea si Crimeea. Postarea a disparut la scurt timp cu scuzele reprezentantilor Coca-Cola din Atlanta (SUA). Adica nu a existat nicio recunoastere, dar in discursurile sale Lavrov nu prima data foloseste jumatati de adevar pentru a promova anumite puncte de vedere.

În același timp, „ministrul minciuna” (parafrazand un cunoscut profesor rus – Oleg Panfilov), a explicat de ce Rusia s-a grabit atat de mult cu referendumul din Crimeea.

„Ei ne întreaba de ce am facut referendumul in doar o săptămână. Noi am răspuns că exista o amenințare militară directă: banditi inarmati goneau cu trenurile cu planul dezradacinarii rușilor. Acum se pot agață de unele aspecte legale și tehnice despre eveniment, dar rezultatul referendumului este greu de negat”- a spus Lavrov.

Sursa: paginaderusia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *