Ultima oră

Leancă vrea URGENT o majoritate parlamentară

Potrivit PPEM, ”aceste alegeri au demonstrat clar că vectorul European de dezvoltare al Republicii Moldova rămâne o prioritate a majorității cetățenilor și prezintă un câștig cert pentru Republica Moldova ca stat”.

PPEM mai afirmă că în aceste alegeri a trebuit să facă față ”presiunilor exercitate de partidele care controlează anumite instituții ale statului”, să reziste ”în față unor metode nedemocratice de competiție politică”, dar a demonstrat că ”se poate face politică și cu resurse minime, transparent și cinstit”. ”Este un prim pas important pe care l-am făcut în drumul spre clădirea unui partid care să facă o altfel de politică în Moldova, iar votul impresionant pe care l-am obținut în Chișinău, pentru Consiliul Municipal și pentru candidatul nostru pentru Primarul General – Oazu Nantoi, a demonstrat că cetățenii iși doresc o schimbare profundă la nivelul clasei politice”, se mai spune în declarația PPEM.

La aceste alegeri Blocul PPEM – Iurie Leancă a obținut 60 de locuri de consilieri raionali; 6 consilieri în Municipiul Chișinău și un consilier în Municipiul Bălți, 27 de primari și 512 consilieri locali.
 
Sursa: Radiochisinau.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *