Actualitate

Locuitorii din Comrat rămân timp de o săptămână fără apă la robinet

Potrivit întreprinderii „Su-Canal” din Comrat, pe parcursul săptămînii curente reţelele de asigurare cu apă şi canalizare, precum şi rezervoarele din localitate vor fi curăţate şi supuse tratamentului cu clor. „Acestea sînt nişte măsuri planice care sînt efectuate două ori pe an. În primele trei zile apa va fi purificată şi tratată chimic după care va fi lăsată să curgă în reţele”, au informat surse de la întreprinderea prestatoare de servicii din Comrat, citate de gagauzinfo.md.

Totodată, locuitorii din Comrat au fost preveniţi că pînă la sfîrşitul săptămînii curente apa din sistemul centralizat nu va putea fi folosită decît în scopuri tehnice, din cauza concentraţiei înalte de clor. „Chemăm populaţia să se abţină pînă la 31 mai de la consumul apei de la robinet sau utilizarea acesteia în bucătărie”, au subliniat specialiştii organizaţiei.

De notat că pe parcursul săptămînii curente la Comrat a fost suspendată şi livrarea de gaze naturale, de asemenea, în legătură cu desfăşurarea lucrărilor de verificare tehnică şi reparaţie.

sursa: moldpres.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *