Horoscop

Luna Plină în Leu pe 11 februarie. Cum sunt afectate zodiile

Pe 11 februarie are loc, aşadar, un dublu eveniment astrologic. Cele mai afectate zodii sunt cele de apă şi pământ, căci apă şi pământul suferă cele mai mare schimbări când e luna plină.

Cum sunt afectate zodiile de Luna Plină în Leu
BERBEC – Nativul acestei zodii are parte de multe schimbări. Devine mai irascibil, însă această irascibilitate îl poate face să îşi dea seama unde greşeşte. Au loc multe schimbări de natură spirituală.

TAUR – Nativul acestei zodii trebuie să aibă mai multă încredere în forţele proprii. Vin multe momente dificile în care trebuie să demonstreze că are suficientă determinare să facă ceea ce îşi propune.

GEMENI – Persoană născută în această zodie se va lovi de câteva probleme sentimentale. Lipsa comunicării în cuplu poate duce la ruptură.

RAC – Nativul Rac, guvernat de Luna, va avea o perioada destul de complicată. Sensibilitatea să va fi mai accentuată, fapt pentru care va trebui să îşi facă ordine în gânduri.

LEU – Nici Leul nu va avea o perioada tocmai liniştită. Greşelile făcute în trecut vor avea efecte în viitorul apropiat. E timpul pentru reparaţii.

FECIOARA – Nativul zodiei Fecioara are şansă de a dezvălui un mare secret, o taină care poate schimbă complet percepţia celor din jur despre el.

HOROSCOP MINERVA
Horoscop Minerva Leu 29 ianuarie-4 februarie 2017

ASTRO-FUN
Karma zodiilor, îngreunată în primele 6 luni ale anului 2017

BALANŢă – Nici Balanţă nu este ferită de obstacole. Apar o serie de momente de încrâncenare, discuţii aprinse cu partenerul de viaţă.

SCORPION – Nativul acestei zodii va avea o perioada mai liniştită. Luna Plină şi eclipsa de Luna îl va ajută să îşi revină din punct de vedere emoţional.

SĂGETĂTOR – Săgetătorul trebuie să facă pace cu el însuşi înainte să se împace cu cei din jur. Vine o perioada a iertărilor, a trecerii la un alt nivel de înţelegere.

CITEŞTE ŞI: Top 4 zodii afectate de Eclipsa de Luna în Leu (11 februarie)

CAPRICORN – Nativul zodiei Capricorn va stabili o serie de priorităţi de care trebuie să se ţină dacă vrea să aibă succes.

VĂRSĂTOR – Vărsătorul are şansă să îşi îndeplinească visele legate de călătorii sau achiziţii importante în casă. Se poate mută în casă nouă.

PEŞTI – Nativul zodiei Peşti va avea o perioada ceva mai bulversantă. Zilele de 11 şi 12 februarie vor fi extrem de importante din punct de vedere amoros.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *