Actualitate

Mai multe maşini au ajuns în şanţ din cauza gheţuşului, iar o femeie, la spital

Din cauza gheţuşului format pe şosea, maşina în care se afla aceasta a derapat, ajungând într-un copac.

De o dimineaţă de ghinion au avut parte şi alţi doi şoferi care, din acelaşi motiv, au ajuns cu vehicolele în şanţ. Unul dintre cele patru accidente s-a produs în apropierea satului Hârbovăţ. Şoferul maşinii de marca BMW spune că venea de la Tiraspol şi se îndrepta spre Chişinău, când în aproiere de Hârbovăţ. „M-a purtat şi nu am vrut să ţin frâna şi am alunecat într-o parte şi am dat în copac”, explică Valentin Bodu, şoferul. 

Acesta se afla în maşină cu soţia sa care a ajuns la spital cu mai multe traume. Totodată, șoferul mai spune că îi pare rău şi de vehicolul care nu era asigurat. „Dacă ar fi fost pe traseu pus nisip nu se întâmpla nimic, dar aşa, după accident au presurat şi ei”, opinează acesta. 

Potrivit poliţiei din Anenii Noi, în această dimineaţă, alte două maşini au derapat de pe carosabil, din cauza gheţuşului de pe şosea. Unul dintre accidente s-a produs în apropierea satului Bulboacă. „Accidentele s-au produs din cauza condiţiilorclimaterice – asfaltul îngheţat. În celelalte două cazuri nu avem persoane traumate”, explicî Vitalie Sertinean, ofițer de poliție din Anenii Noi.

Într-un final, au apărut şi drumarii care au presurat material antiderapant pe întreg traseul Anenii-Noi-Tiraspol.

Sursa: Pro TV

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *