CSI / Rusia

Martor neaşteptat în cazul Nemţov. Pista anchetatorilor, dată peste cap

Martorul Evgheni, în vârstă de 27 de ani, se află la locul crimei în momentul săvârşirii acesteia, în spatele lui Nemţov şi însoţitoarei sale Anna Duritkaia. Mărturia să infirmă desfăşurarea crimei, aşa cum a fost această reconstituită de anchetatori.

În special, martorul susţine că l-a văzut pe presupusul ucigaş, şi descrierea lui nu coincide cu cea a lui Zaur Dadaev, pe care anchetatorii îl considrea autorul direct al crimei. Potrivit martorului, bărbatul care a fugit după ce s-au tras focurile de armă era de statura joasă, slab şi cu părul ondulat. Dadaev este însă înalt, solid şi atletic.

În plus, Evgheni spune că atacatorul a folosit pentru a scapă o maşină albă, care semăna cu Lada Prioră. Anchetă a arătat că presupuşii autori au fugit de la locul faptei cu un ZAZ.

Evgheni spune că în acel moment purta căşti şi ascultă hard rock, aşa că nu a auzit focurile de armă. El a obsrvat doar căderea lui Nemţov, despre care a crezul că este un un cetăţean beat.

Avocaţii lui Zaur Dadaeva vor acum să folosească noile mărturii pentru a dovedi nevinovăţia inculpatului pe care îl reprezintă.

Dadaev este principalul suspect în acest caz. Deşi acesta a recunoscut iniţial vinovăţia să, avocaţii săi susţin că acesta are alibi pentru momentul crimei.

Pentru uciderea lui Nemţov au fost arestate preventiv până în prezent cinci persoane.

sursa: paginaderusia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *