Politică

Membrul CCA, Artur Cozma a fost exclus din rândurile PCRM

În replică, autorul unui comentariu scrie că „din momentul numirii lui in funcţia de membru CCA el nu avea dreptul sa fie membru de partid! Reiese că voi l-aţi exclus după ce el a ieşit din partid! Nu avea rost!”.

Muşuc explică că Artur Cozma a fost membru al PCRM din 2007 „fără întreruperi şi suspendări până in ziua de ieri. Mai mult, a fost secretar de organizaţie primară de partid la Dumbrava (Trușeni). Nu a scris nici o cerere şi a fost exclus de Biroul comitetului raional”.

Artur Cozma a depus cerere de demisie din Consiliului Coordonator al Audiovizualului „din motive personale”. La scurt timp însă, cererea a fost retrasă, fostul ministru comunist al Culturii şi Turismului în perioada 2005-2008 refuzând să comenteze situația.

Președintele PCRM, Vladimir Voronin, a precizat în acest sens că membrul CCA propus de comuniști, a depus cerere în urma unei discuții cu el, fiind criticat pentru că a susținut sistarea retransmiterii postului de televiziune „Rossia 24” pe teritoriul Republicii Moldova.

sursa: abcnews.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *