Astăzi 15 Decembrie 2017, Vineri - Ultima actualizare la ora 17:14
Abonamente

Actualitate 6 Decembrie 2017, ora 08:50

Moș Crăciun așteaptă scrisorile copiilor

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Moș Crăciun așteaptă și în acest an scrisorile copiilor. Acestea pot fi transmise gratuit prin intermediul Poștei Moldovei, către Academia lui Moș Crăciun. Nu trebuie să aibă plic sau timbru. Dar e important să aibă notată adresa expeditorului, transmite IPN.

Irina Mitachina-Babuhina, ajutorul Moșului în acțiunea „Posta lui Moș Crăciun”, lansată la 5 decembrie, a spus că numărul de scrisori crește de la an la an, iar copiii sunt rugați să scrie moșului până pe 20 decembrie, ca fiecare să primească un răspuns până la Revelion.

Moș Crăciun le răspunde tuturor copiilor. Scrisorile pot fi trimise din orice oficiu poștal, cu mențiunea: „Pentru Moș Crăciun!”.La festivitatea de lansare a acțiunii au venit să colinde copiii ansamblului etnofolcloric „Opincuța” de la Liceul Teoretic „Ion Creangă” din capitală. După colindat, aceștia i-au scris moșului. Ei au cerut în dar jocuri intelectuale, cărți, jucării, dar şi urări de sănătate pentru ce de acasă.

Potrivit datelor Academiei lui Moș Crăciun, din momentul lansării acțiunii, în 2001, de către Fundația „Clipa Siderală, mii de copii au scris moșului și au primit răspuns. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 15 Decembrie 2017, de Dorin Galben

Facebook-ul se transformă într-o casă de nebuni: opriți-vă!

Cea mai populară rețea de socializare, din ultimii ani, se transformă în cea mai mare dezamăgire. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Poveste de Crăciun

Cu ani în urmă, pe când predam religia într-un liceu din Timișoara, le-am dat elevilor din clasa a VI-a să facă o compunere cu titlul Poveste de Crăciun, sugerându-le fie să inventeze o poveste, fie să descrie cum au sărbătorit nașterea Domnului. Ulterior, i-am rugat să citească...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Atunci când e cum ar trebui să fie

În luna octombrie am avut plăcerea să stau câteva zile în Iași, oraș care a reușit, prin festivalul internațional de literatură și traducere, FILIT, să se înscrie în lista marilor orașe culturale – fiți atenți! – din lume.

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Decembrie 2017, de Răzvan Munteanu

Războiul hibrid și lecția Ucrainei pentru R. Moldova

Modificările cele mai complexe apărute după sfârșitul războiului rece au fost efectuate în domeniul studiilor de securitate, riscurile și amenințările căpătând noi valențe, de cele mai multe ori chiar de natură non-militară.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 13 Decembrie 2017, de Constantin Tănase

Mârlănismul cu față europeană

Dacă e să ne luăm după Lazăr Șăineanu, autorul monumentalului „Dicționar universal al limbii române”, mârlan ar însemna numai „om prost crescut, grosolan, bădăran”.

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Silvia Radu și stâna Primăriei

Societatea civilă de la noi (existentă în mare parte doar pe bloguri și rețele de socializare) este foarte supărată pe primarul interimar Silvia Radu. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 11 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (IV) Adunarea Națională Moldovenească de la Tiraspol

Mișcarea de renaștere națională din 1917, care a trezit vulcanul trăirilor panromânești, ținute în frâu timp de un secol de autoritățile țariste, a avut impact nu doar asupra moldovenilor din Basarabia, ci și asupra celor de peste Nistru.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md