Actualitate

Moldova la 20 de ani de independenţă, subiectul la examenul de istorie?

UPDATE 12:30 Se pare că nu doar absolvenţii de liceu „se inspiră” de pe internet la realizarea testelor de la examene, ci şi absolvenţii de gimnaziu. Astăzi elevii de gimnaziu au susţinut examenul de istorie, şi tot astăzi am constatat în orele dimineţii un flux mare de internauţi care căutau pe site-ul TIMPUL.MD informaţii despre R. Moldova la 20 de ani de independenţă, adică exact subiectul pe care l-au avut la eseu.

11:45 Întâmplător ori ba, de dimineaţă site-ul TIMPUL este invadat de cititori care scotocesc pe motoarele de căutare informaţii despre „RM la 20 de ani de independenţă eseu”. În contextul în care mâine, 15 iunie, candidaţii la bacalaureat vor susţine examenul de profil, dintre care 12103 de candidaţi, de la profilul umanist, vor susţine examenul la istorie, ne întrebăm dacă nu cumva elevii presupun că acesta va fi subiectul la ultimul item de la examenul de mâine.

Anterior, la examenul de limba şi literatura română pentru candidaţii din şcolile cu predare în rusă, câţiva elevi au fost surprinşi de jurnaliştii unui post TV lecturând nuvela „Frunze de dor” a lui Druţă înainte de examene, subiect care, întâmplător ori ba, l-au avut la examen.

Referințe:

20 de ani de independență

Republica Moldova: 20 de ani de independenţă în CIFRE

20 ani de reforme economice: realizări, probleme, propuneri

Republica Moldova: 20 de ani de luptă cu sine însăşi

Douăzeci de ani de Independenţă a R. Moldova: cum arată ea ?

Sursa : Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *