Externe

Moldova şi alte 5 state creează reţeaua incubatoarelor de afaceri din bazinul Mării Negre

Republica Moldova, Grecia, România, Armenia, Ucraina şi Turcia au creat o platforma internaţională de colaborare pentru incubatoarele de afaceri – „Black Sea BI-Net”, statutul căreia a fost semnat joi, 5 martie, la Chişinău, transmite IPN.

„Prin intermediul acestei reţele, membrii incubatoarelor vor avea ocazia să facă schimb de bune practici şi să-şi găsească parteneri”, a spus viceministrul economiei, Tudor Copaci.

Proiectul „Reţeaua Regională a Incubatoarelor de Afaceri” (BI-Net) a fost lansat la 23 martie 2013 de Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) în calitate de partener lider, împreună cu partenerii din Grecia, România, Armenia, Ucraina şi Turcia.

Proiectul este finanţat prin Instrumentul European de Vecinătate şi Parteneriat (IEVP) şi Instrumentul de Asistenţă pentru Preaderare (IPA) în cadrul Programului de cooperare transfrontalieră în bazinul Mării Negre 2007 – 2013, cu un buget de 800 de mii de euro cu o perioadă de implementare de 24 luni (până la 23 martie 2015).

Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *