Eveniment

Moldtelecom plusează cu noi canale TV

Compania Moldtelecom începe anul cu surprize pentru abonații săi, oferindu-le o experiență plăcută de vizionare a televiziunii de ultimă generație. 

Fiind într-o continuă selectare a celor mai reprezentative canale pentru toate gusturile şi preferinţele clienților săi, echipa Moldtelecom adaugă posturi TV noi la pachetele de bază IPTV, recompensând loialitatea clienților față de serviciul de televiziune digitală.

Pachetul Univers vine cu o noutate minunată pentru cei mici, aici a fost adăugat canalul:

Boomerang TV – unul dintre cele mai apreciate posturi de desene animate, având în grilă desene animate de calitate clasice, precum Looney Tunes, Garfield, Tom şi Jerry, Scooby-Doo, Pantera Roz şi altele. Boomerang poate fi urmărit în limbile română, rusă, engleză, poloneză și maghiară. Schimbarea limbii de difuzare se face simplu prin apăsarea butonului verde sau Lang al telecomenzii.

În pachetele Univers și Premier au fost adăugate:

Nickelodeon — un canal de divertisment pentru copii și adolescenţi. Programele sunt destinate copiilor cu vârste între 2 și 14 ani şi cuprinde desene animate, seriale, comedii şi programe educative. Nickelodeon poate fi vizionat în limba: română, rusă, engleză și bulgară. Pe canalul Nickelodeon sunt difuzate proiecte de divertisment, programe muzicale și sportive, precum și programe de instruire a preșcolarilor pentru dezvoltarea lor intelectuală. Importanța noului canal constă în faptul că acesta este potrivit pentru copiii de diferite vârste, chiar și pentru mulți dintre adulți.

Travel Channel – cel mai important canal de călătorie din Europa: recreativ, informativ şi inspiraţional. Travel Channel prezintă o panoramă unică şi o perspectivă obiectivă asupra experienţei de călătorie. Programele îi poartă pe telespectatori în toate colţurile lumii, în aventuri cu rucsacul în spate, în aventuri culinare, în vacante ecologice şi în locaţii retrase, exclusive, de lux. Travel Channel este difuzat în limbile: rusă, engleză, bulgară, poloneză, cehă, maghiară și subtitrare în limba română.

НТВ+ Кинолюкс – un post TV cu filme de toate genurile și pentru toate preferințele: acțiune, dramă, filme de groază, aventură, și fantastice. Filmele difuzate pe canalul НТВ+ Кинолюкс sunt producțiile celor mai renumite cinematografii mondiale precum: Miramax Films, Canal+, Paramount Pictures, Universal Pictures, Touchstone Pictures și altele. НТВ+ Кинолюкс este difuzat în limba rusă.

De asemenea, abonații pachetelor Simplu, Premier și Univers pot fi la curent cu cele mai actuale știri din raionul Cimișlia. Asta datorită introducerii în lista de canale a postului Media TV din orașul Cimișlia. În plus, canalele Etno TV HD, Taraf TV HD și Travel Channel HD, sunt acum disponibile și în formatul HD pentru toți abonații pachetelor tematice HD și HD Go. Tehnologia high definition asigură imagini mai clare, de până la cinci ori decât standard definition, oferindu-le clienților o experiență mai vie și mai aproape de realitate.

Recent, în cadrul serviciului Televiziunii Digitale Moldtelecom, a fost lansat serviciul Arhiva TV, care vă oferă libertatea de a accesa emisiunile preferate difuzate cu până la 120 ore în urmă.

Lansarea noului serviciu este foarte binevenit în contextul Jocurilor Olimpice de la Soci, deoarece, pe toată perioada competiției, nici un moment important din sportul preferat nu va rămâne ratat pentru că îl găsiți în Arhiva TV și îl puteți viziona în timpul comod pentru dumneavoastră. Jocurile Olimpice de la Soci se vor desfășura în perioada 7-23 februarie 2014 și este un eveniment important la care participă și patru sportivi din Republica Moldova – Victor Pînzaru (schi fond), Alexandra Camenșcic (biatlon și schi fond), Bogdan Macovei (sanie), Georg Lindner (schi alpin).

Serviciul Arhiva TV este foarte ușor de utilizat din meniul principal al IPTV iar activarea poate fi făcută comod și rapid accesând Contul Meu de pe pagina www.moldtelecom.md sau la orice reprezentanță Moldtelecom. Serviciul Arhiva TV este disponibil pentru toți abonații persoane fizice și juridice ce au unul din pachetele de Televiziune Digitală IPTV și costă doar 5 lei/lunar.

În plus, cu funcțiile Pauză, Reluare și Înregistrare aveți posibilitatea să opriți și reveniți la vizionare din punctul în care ați oprit, fără să pierdeți un moment important din sportul preferat, asta în situația în care ceva sau cineva va tulburat plăcerea vizionării jocurilor olimpice. De asemenea, foarte simplu, comod și rapid puteți privi în reluare orice moment important pierdut întâmplător din sportul preferat. Funcția Reluare vă permite să priviți emisiunea de la început, să derulați înainte și înapoi sau să reveniți la transmisiunea în direct. Iar dacă nu sunteți acasă și doriți să vizionați sporturile preferate din cadrul jocurilor olimpice, atunci cu funcția Înregistrare vă puteți alcătui și înregistra propria librărie de emisiuni preferate și le viziona în timpul comod pentru dumneavoastră.

Astfel, grație serviciului Arhiva TV și a funcțiilor interactive Pauză, Reluare și Înregistrare, Televiziunea Digitală IPTV de la Moldtelecom oferă clienților săi control total asupra canalelor TV iar admiratorii sporturilor de iarnă pot trăi la maxim cele mai importante momente de la Jocurile Olimpice, ce vor intra în istoria mondială a sportului.

Oferta bogată de canale TV este disponibilă pe întreg teritoriul republicii iar în anul 2013 a fost înregistrată o creștere considerabilă a numărului de abonați și o rată ridicată de satisfacție a clienților de pe piața de profil.

Moldtelecom este singura companie de pe piața de telecomunicații din Republica Moldova care oferă servicii complete de comunicații, servicii de încredere, inovatoare și comod de utilizat, de la tradiționala telefonie fixă, la Internet de calitate, Televiziune Digitală IPTV și Telefonie Mobilă Unitė. Clienții companiei Moldtelecom au la dispoziție o gamă extinsă de servicii de comunicații, divertisment și tehnologia informației de cea mai înaltă calitate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *