Actualitate

Moscova, cea mai CRIMINALĂ regiune din Rusia

În capitala rusă, pentru perioada ianuarie-iunie au fost comise aproape 72 de mii de crime. În al doilea rând a fost regiunea Moscovei, unde au fost înregistrate 41,5 mii de infracțiuni.

A treia a fost regiunea Krasnodar (33,5 mii de crime), al patrulea și al cincilea loc erau ocupate de regiunea Chelyabinsk și Bashkortostan. În primele 10 regiuni criminale au ajuns, de asemenea, Rostov, Tyumen, Sverdlovsk, regiunea Kemerovo și Tatarstan. 

În doar șase luni, țara a înregistrat mai mult de un milion de infracțiuni, cu 12,9% mai puțin decât în aceeași perioadă a anului trecut. În același timp, numărul de infracțiuni, conform Procuraturii Generale, a scăzut în toate raioanele federale din 76 de regiuni ale Rusiei. Regiunea Vologda a obținut cel mai mare succes, unde criminalitatea a scăzut cu 30,1%.

Creșterea infracțiunii a fost înregistrată numai în opt regiuni.

Rata criminalității la Moscova a scăzut

Anterior, șeful conducerii capitalei din cadrul Ministerului de Interne, Oleg Baranov, a declarat că numărul de infracțiuni înregistrate la Moscova pentru prima jumătate a anului 2017 a scăzut cu 23%.

Potrivit acestuia, în instanțele de judecată au fost trimise cauze penale împotriva a aproape o mie de membri ai grupurilor criminale organizate, dintre care 235 au fost membri ai grupurilor etnice. În acest timp, poliția a confiscat 350 kilograme de droguri și a eliminat 25 de grupuri de crimă organizată, care s-au specializat în aprovizionarea lor. În total, potrivit lui Glavka, poliția a blocat 41 de canale de furnizare a drogurilor, dintre care 37 interregionale și 4 internaționale.

În luna februarie, procuratura din Moscova a remarcat că numărul de infracțiuni la Moscova în 2016 a scăzut pentru prima oară în câțiva ani. "Pentru prima oară în ultimii ani sa înregistrat o scădere a numărului de acte criminale comise (cu 11%), au existat mai puține crime (0,6%), jafuri (22,7%) și jafuri (26,3%), provocând daune grave sănătății, inclusiv decese (cu 5%), precum și alți compuși ", – a declarat procurorul Moscovei, Vladimir Churikov.

Tradaptare: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *