Sănătate

Nu îi da copilului tău acest aliment! Medicii trag un semnal de alarmă

Nu îi da copilului tău acest aliment! Medicii trag un semnal de alarmă
Există o legătură între acest aliment şi cancer. Asta din cauza ingredientelor folosite pentru a prepară hoţ dog-ul. Conţin conservanţi şi multe alte ingrediente nocive pentru sănătate. Toate aceste ingrediente sunt cancerigene. Sunt asociate cu diferite tipuri de cancer printre care cancerul la stomac, cancerul bucal, cancerul cerebral.

În schimb, părinţii sunt sfătuiţi să le dea copiilor alimente sănătoase şi bogate în nutrienţi. Printre acestea se numără legumele şi fructele. Pe lângă faptul că sunt bogate în nutrienţi, ajută la prevenirea unor boli grave, printre care şi cancerul.

Potrivit specialiştilor, în cazul copiilor care consumă des hoţ dog, riscul de a face cancer creşte. Aceşti copii riscă să facă leucemie. În cazul lor, riscul devine de nouă ori mai mare.

Pentru a evita astfel de probleme grave de santate, părinţii trebuie să ţină cont de câteva reguli simple. În primul rând, ar trebui să le ofere copiilor alimente sănătoase. De asemenea, dacă cei mici vor să mănânce hoţ dog, ei trebuie să ţină cont de faptul că nu trebuie să depăşească numărul de 12 într-o luna. De asemenea, este bine să găsească alternative mai sanatase. Spre exemplu, ar putea încerca să gătească acasă acest aliment. Este mult mai sănătos.

De asemenea, dacă la şcoală se serveşte acest aliment, părinţii sunt sfătuiţi să ia legătură cu cineva de la şcoală pentru a află cât de sanpatos este alimentul pe care îl consumă copiii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *