Tendințe

O nouă viaţă pentru borcanele din cămară

Cu siguranţă, le ţii ascunse în dulapuri, pline de praf. Noi îţi propunem să le scoţi în faţă şi să le pui în valoare calităţile decorative, bucurându-te, în acelaşi timp, de funcţionalitatea lor.

Pentru început, putem transforma un simplu borcan de 200 ml într-un frumos suport de săpun lichid pentru baie. Tot ce trebuie să faci este să măsori capacul, să îi faci o gaură de circumferinţa unei mici pompiţe – pe care eventual o poţi „fura” de la o fostă loţiune de corp – să aduci săpun lichid, să închizi capacul la loc, şi gata!

O altă metodă de a folosi borcanele constă în transformarea acestora în suporturi pentru lumânări. Poţi pune lumânările pur şi simplu sau poţi umple cu apă borcanul şi aşeza în el lumânări plutitoare. Dacă ai doar borcane incolore, aspectul îl poţi schimba cu ajutorul unui spray sau folosind folie autocolantă, colorată.

Poţi utiliza borcanele pentru a depozita în ele obiecte de mici dimensiuni. Fie că este vorba de nasturi, papiote sau chiar bijuterii, amplasându-le în borcane vor arăta chic. Pentru un aspect atrăgător, decorează capacele cu ajutorul unui material cu un imprimeu vesel.

Nu în ultimul rând, borcanele sunt perfecte pentru depozitarea florilor proaspăt tăiate. Dacă doreşti să le conferi un aspect deosebit, înfăşoară în jurul acestora nişte sfoară, pe care o poţi lipi cu ajutorul unui adeziv. De asemenea, poţi lipi de acestea mărgele, paiete sau bucăţi de globuri sparte.

(S. U.)

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *