Actualitate

O tânără de 21 de ani a fost desfigurată cu acid sulfuric în plină stradă, în Londra

Bărbatul i-a urmărit apoi pe cei doi, care au încercat să fugă, dar au pierdut controlul mașinii și au intrat într-un gard. Atacatorul a fugit apoi și nu a fost încă prins. Acidul cu care au fost stropiți a ars inclusiv părți ale caroseriei, se arată în raportul polițiștilor. Cei doi au ajuns la spital cu răni deosebit de grave, desfigurați și cu dureri mari.

Familia tinerei crede că este vorba despre un atac xenofob și rasist: "Îl considerăm un posibil atac terorist. Nicio persoană normală nu ar face așa ceva. Au fost atacați din cauză că sunt de religie islamică", au declarat părinții fetei.

Resham Khan a povestit cum s-a petrecut totul: "Durerea era îngrozitoare. Mă chinuiam să închid geamul, iar verișorul meu încerca să demareze, ca să scăpăm. Am văzut cum se topesc hainele pe mine. După accident, ne-am dezbrăcat în mijlocul străzii, țipam după apă și ajutor. Am făcut asta timp de 45 de minute. Nu a venit nicio ambulanță".

"Sunt devastată. Mă gândesc dacă viața mea va mai fi vreodată la fel. Mă simt norocoasă că încă mai am mâini și picioare și îmi simt membrele. Dar îmi adoram chipul și corpul", a mai adăugat tânăra.

Ea a avut nevoie de grefe de piele și va urma un tratament de lungă durată și numeroase intervenții estetice pentru ca medicii să încerce să îi reconstruiască chipul.

Și verișorul ei a suferit răni grave și i-a fost indusă coma de către medici.

Digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *