Internațional

Oficial SUA: Apropiaţi ai lui Donald Trump s-ar fi coordonat cu agenţi ruşi pentru a face dezvăluiri cu privire la Hillary Clinton

La acest lucru ar fi făcut referire luni James Comey, directorul FBI, care a anunţat că se efectuează o anchetă în cazul presupuselor legături între echipa de campanie a preşedintelui Donald Trump şi oficiali ruşi, scrie CNN.

Biroul Federal de Investigaţii revizuieşte acum aceste detalii, care includ informaţii din diferite surse, date de călătorie, date de afaceri, înregistrări telefonice şi datări ale unor întâlniri, susţin oficiali americani.

Informaţiile ridică suspiciuni pentru agenţii de contrainformaţii FBI că această coordonare ar fi avut loc, deşi oficialii au avertizat că informaţiile nu au fost concludente şi că ancheta este în curs de desfăşurare.

James Comey, directorul FBI, a declarat luni că Biroul Federal de Investigaţii efectuează o anchetă în cazul presupuselor legături între echipa de campanie a lui Donald Trump, devenit preşedinte al SUA, şi oficiali ruşi.

Sean Spicer, purtătorul de cuvânt al Casei Albe a comentat luni, după declaraţia lui Comey, că nu există dovezi care să sugereze că ar fi avut loc întâlniri de acest fel.

”A investiga şi a avea dovezi sunt două lucruri diferite”, a spus Spicer.

sursa: mediafax.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *