Actualitate

Omul săptămânii: Igor Sadovski, regizor

De curând, regizorul a prezentat un film de scurtmetraj „Flutulus”, o peliculă care durează 30 de minute. Acesta este realizat de către „Diametral Film”, „P&P Studio” şi „Moldova-Film”, cu participarea actorilor Dana Ciobanu din Chişinău şi Oliver Toderiţă din Bucureşti.

„Flutulus” este o dramă poetică, inspirată din parabola „Ucenicul şi fluturele” şi scoate în evidenţă importanţa deciziilor pe care trebuie să le luăm zi de zi. „Fiind la etapa de a lua o hotărâre despre tematica unui nou scurt metraj, m-am gândit să fac un film chiar despre decizie, despre faptul că „Totul este în mâinile noastre”. Astfel s-a născut scenariul „Flutulus”, film ce abordează o problemă socială a unui cuplu în căutarea unei decizii”, explică regizorul filmului.

Până în prezent, filmul „Flutulus” a reuşit să ia şapte premii la mai multe festivaluri internaţionale din Belgia, Portugalia, Nigeria, SUA şi alte ţări, iar recent acesta a fost solicitat de către două companii din SUA pentru a fi distribuit în această ţară.

Regizorul moldovean Igor Sadovski produce un nou scurtmetraj și nu se lasă până nu obține Oscarul.

Cu această ocazie, ziarul TIMPUL îl felicită și îi dorește multă inspirație pentru noi producții.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *