Actualitate

Pachetele alimentare din partea României au ajuns la Cahul

Săptămâna aceasta lucrătorii din cadrul primăriei oraşului împreună cu asistenţii sociali au început distribuirea coletelor. În oraşul Cahul, de acest ajutor urmează să beneficieze 351 de persoane care au grad de dizabilitate sever din copilărie.

Primarul oraşului Cahul, Nicolae Dandiş a mulțumit Guvernului României şi poporului român pentru generoasa donaţie şi pentru grija ce o poartă familiilor nevoiaşe din oraşul Cahul şi Republica Moldova în ansamblu. ”Este un ajutor bine venit și mult apreciat în ajunul sărbătorilor de Paști. Vreau să asigur că aceste colete vor fi distribuite către toţi beneficiari din oraşul Cahul”, se arată pe pagina de Facebook a primăriei orașului Cahul.

Republica Moldova a primit cu titlu gratuit 20 de mii de pachete cu produse alimentare din partea Guvernului României, care urmau să fie distribuite pentru persoanele nevoiașe, în speciale celor cu dizabilități severe.

Anterior România a mai trimis un lot de peste 1 100 de tone de zahăr, distribuit în școli și grădinițe și urmează să livreze și un lot de păcură, în calitate de ajutor umanitar.

Radiochisinau.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *