Eveniment

Parada carelor alegorice de la Mamaia va continua şi în această vară, din 3 iulie

Preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Corina Martin, a avut, joi, o întâlnire cu proprietarii de cluburi din staţiunea Mamaia, în care s-a discutat despre programul evenimentelor de promovare din sezonul estival 2015.

"Cluburile au fost de acord să continuăm parada carelor alegorice. E extrem de important să ştiu părerea proprietarilor de cluburi pentru că, din punctul nostru de vedere, cluburile sunt un element esenţial în brandul turistic al staţiunii Mamaia, Mamaia fiind staţiunea distracţiei, a evenimentelor şi a clubbing-ului", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Corina Martin.

Ea a precizat că prima ediţie din acest sezon estival va avea loc în 3 iulie, parada urmând aibă loc în fiecare zi de vineri, pe parcursul a nouă săptămâni.

"Cluburile vor participa la paradă, iar costurile vor fi acoperite din taxa de promovare. Parada va începe pe 3 iulie, va fi în ziua de vineri, nu sâmbătă, timp de nouă săptămâni. Parada se va completa şi cu alte evenimente care vor avea loc în Piaţeta Cazino. Sunt mulţi organizatori care ni se adresează nouă, Asociaţiei Litoral, pentru că ei ştiu că noi ne ocupăm de evenimente şi mai ales după ultimele decizii luate de Consiliul Local Constanţa este clar că Asociaţiei Litoral îi revine întreaga campanie de promovare. Atât hotelierii, cât şi proprietarii de cluburi ne-au cerut să facem în continuare evenimente şi să ne continuăm campania de promovare. Toată lumea e de acord că evenimentele sunt cele care au contribuit la succesul staţiunii Mamaia, în primul rând", a afirmat Corina Martin.

Parada carelor alegorice, urmată de un carnaval în Piaţeta Cazino, spectacol realizat de cluburile din staţiune, a fost principala atracţie în Mamaia în ultimii trei ani. Vedeta acestei manifestări era Radu Mazăre, care a defilat pe care alegorice purtând diverse costume, fiind, pe rând, spartan, sultan, samurai, maharajah, rege britanic, Ludovic al XIV-lea, Nabucodonosor, Suleyman Magnificul, Cezar, Ştefan cel Mare şi Ramses al II-lea.

Radu Mazăre a fost arestat în 2 aprilie, în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii. Ca urmare, în 6 aprilie el a fost suspendat din funcţie, prin ordin al prefectului, iar în 22 mai el şi-a dat demisia din funcţia de primar al Constanţei. De asemenea, el a renunţat la calitatea de membru al PSD.

Luna trecută, viceprimarul Decebal Făgădău anunţa că Primăria nu se va mai implica în acest an în organizarea carnavalului, considerând că rolul agenţilor economici trebuie să fie prioritar în promovarea staţiunii Mamaia.

sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *