Actualitate

Persoană înarmată, arestată în apropierea Casei Albe. Ce plan avea

Potrivit unui comunicat emis de Serviciul Secret, ofiţerii îmbrăcaţi în uniformă au fost abordaţi de persoana în cauză la o intersecţie, în apropiere de sediul preşedinţiei de la Washington, scrie Agerpres.

Întâlnirea cu individul i-a determinat pe ofiţerii Serviciului Secret "să treacă la măsuri investigative", iar individul a fost arestat pentru că se afla în posesia "mai multor arme", se adaugă în comunicat, care nu oferă mai multe detalii.

Potrivit canalului de televiziune de ştiri FOX8, care citează un comunicat al poliţiei, bărbatul arestat avea în maşină nouă pistoale, trei cuţite şi muniţie diversă şi a fost reţinut după ce ar fi fost oprit iniţial pentru că ar fi urinat în public.

Suspectul le-ar fi declarat oamenilor legii că se duce la Casa Albă să discute cu directorul Agenției pentru secritate națională, Mike Rogers, și cu ministrul Apărării, Jim Mattis. Pe ultimul menționat, suspectul voia să-l ”sfătuiască” în legătură cu niște salarii nevirate și cum să-și ”extragă cipul din cap”.

Înainte de a fi transportat la o secție de poliție din Washington DC, omul a fost dus la o facilitate pentru a i se verifica starea de sănătate mintală.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *