Actualitate

Peste 2.000 ţigarete ascunse în bancheta unui autoturism, depistate de poliţiştii de frontieră

Astăzi, 26 septembrie  în jurul orei 02.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit de ţigări în zona unei pieţe din municipiul Galaţi, au oprit în trafic un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Bulgaria, condus de o femeie în vârstă de 37 ani, domiciliată pe raza judeţului Galaţi.
Deţinând informaţii despre faptul că femeia se ocupă cu colectarea şi revânzarea ţigaretelor, poliţiştii de frontieră au procedat la conducerea acesteia împreună cu autoturismul la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi, pentru efectuarea unui control asupra autoturismului, ocazie cu care au descoperit, disimulate în lateralele banchetei din spate şi în bagajele personale, 2.420 ţigarete de diferite marci, de provenienţă R. Moldova şi duty-free.

În cadrul primelor cercetări, persoana în cauză a declarat că ţigările îi aparţin şi intenţiona să le comercializeze pe raza municipiului Galaţi, în vederea obţinerii unui profit.
Ţigările, în valoare de 1.452 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, poliţiştii de frontieră efectuând cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.
 
Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *