Ultima oră

Petrişor Peiu: „Şi eu sunt George Simion”

„Şi eu sunt George Simion, pentru că fiecare politician dintre cei care controlează statul Republica Moldova este de fapt un Vladimir Voronin!”, a scris în această seară Petrişor Peiu pe contul său de Facebook.

George Simion a luat decizia de a intra în greva foamei în vama Sculeni pentru a protesta împotriva deciziei autorităţilor de la Chişinău de a-i impune interdicţia de intrare în Republica Moldova.

„Am ajuns la vama Sculeni și nici aici nu se oprește acest abuz îndreptat împotriva mea (fără să fiu anunțat de nimeni mi s-a anulat dreptul la libera circulație) și a ideii Unirii. Voi intra aici pe loc în greva foamei până voi putea merge acasă, în Basarabia. Gândurile și rugăciunile voastre vă rog să fie cu mine. Sunt cu prietenul meu Marius Benchea de la Crucea Roșie care îmi va oferi asistență medicală. Sunt alături și de alți prieteni aici, la Sculeni. UNIREA FACE PUTEREA!”, a scris pe Facebook președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

Mișcarea Civică Tinerii Moldovei, Blocul Unității Naționale și Diaspora unionistă au lansat deja apeluri publice către autoritățile Republicii Moldova, în care solicită anularea de urgență a măsurii interdicției impuse cetățeanului român George Simion, și către autoritățile de la București, cărora le cer să sancționeze politic și diplomatic măsurile abuzive impuse de conducerea Republicii Moldova.
 
Sursa: Infoprut.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *