Actualitate

Platforma DA a scos în 2016 oameni în stradă să le spună că e nevoie de vot uninominal

Pe rețelele sociale circulă un video de la protestul organizat pe 24 ianuarie 2016, unde unul din susținătorii Patidului DA, activistul Valeriu Pașa, declară de la tribună că toți deputații trebuie aleși prin vot uninominal, iar mulțimea, inclusiv cei de pe scenă, aplaudă înflăcărat.

“24 ianuarie 2016, liderii partidelor de opoziție, #PSRM, #PlatformaDA și #PartidulNostru, împreună cu membrii societății civile precum Oazu Nantoi, Anatol Țăranu, Valeriu Pașa, Vasile Năstase etc., au cerut de rând cu poporul deșteptat al Republicii Moldova, alegerea deputaților prin #votuninominal”, scrie pe pagina de Facebook “Republica Moldova”. "Vrem să avem o nouă Constituție unde nu numai președintele, dar și toți deputații să fie aleși prin vot #uninominal, direct de către popor. Nu mai vrem liste cu oameni anonimi. Și tot poporul să aibă dreptul de a demite acești deputați, când aceștia vor uita de noi!", l-au citat pe Valeriu Pașa autorii paginii de facebook “Republica Moldova”.

 

De menționat că și liderul Antimafie, Sergiu Mocanu, a declarat că “Plahotniuc implementează PAS cu PAS agenda Platformei DA”.

Sursa: politics.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *