Ultima oră

PLR s-a lansat în campania electorală cu sloganul: „Pentru Moldova, fără oligarhi”

 Formaţiunea va avea sloganul:„Pentru Moldova, fără oligarhi”. PLR are locul 5 în buletinul de vot şi îşi propune cinci priorităţi dacă ajunge în legislativ – guvernare eficientă, prosperitate pentru toţi cetăţenii, securitatea ţării, drumuri europene şi curăţenie în politică, transmite IPN.

Ion Hadârcă, preşedintele Partidului Liberal Reformator, a declarat că a venit timpul când clasa politică trebuie să se gândească la cetăţeanul simplu, dar şi că în următoarele alegeri se hotărăşte mai mult decât drumul european – destinul ţării. Ion Hadârcă a mai spus că PLR reprezintă stâlpii şi garanţiile podurilor de flori şi de piatră către Uniunea Europeană.

Oleg Bodrug, co-preşedinte al formaţiunii, a spus că Moldova are nevoie de reformarea clasei politice, iar PLR vine cu o echipă curată care nu are de ce roşi.

Juristul Ana Ursachi şi ex-premierul Valeriu Muravschi au anunţat la eveniment că susţin Partidul Liberal Reformator şi că vor figura pe lista candidaţilor la funcţia de deputat din partea formaţiunii.

La evenimentul de lansare în campania electorală a Partidului a participat şi liderul liberal-reformatorilor din România, Călin Popescu-Tăriceanu, care a declarat că oligarhia poate fi învinsă doar prin reforme.

Recent, co-preşedintele PLR, Ana Guţu, împreună cu câţiva vicepreşedinţi ai formaţiunii, dar şi membri simpli, au semnat o adresare către Ion Hadârcă prin care au cerut retragerea PLR din cursa pentru viitoarele parlamentare în favoarea partidelor proeuropene cu şanse reale de a ajunge în legislativ.
 
Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *