Astăzi 17 Ianuarie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 15:47
Abonamente

Actualitate 12 Noiembrie 2017, ora 14:07

Poliția japoneză investighează o tentativă de omor comisă de o... pisică

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Poliţia japoneză a deschis o investigaţie vizând o tentativă de omor asupra unei bătrâne de care s-ar putea face responsabilă o pisică fără stăpân, scrie presa niponă.

Fata bătrânei Mayuko Matsumoto a descoperit-o luni pe mama sa plină de sânge şi cu peste 20 de zgârieturi pe faţă, în locuinţa acesteia dintr-o regiune muntoasă din sudul Japoniei.

„Când am găsit-o (...), faţa ei era plină de sânge. Nu ştiam ce i s-a întâmplat'', a povestit femeia pentru postul local de radio RKK.Mayuko Matsumoto, în vârstă de 82 de ani, era în stare de şoc şi a trebuit să primească asistenţă medicală de urgenţă, a precizat agenţia de presă Kyodo News.

Şi fiindcă nu au găsit urme de intrare prin efracţie, anchetatorii au emis ipoteza că rănile ar putea fi zgârieturi de pisică, şi au deschis o anchetă pentru tentativă de omor, potrivit RKK.

Poliţia a căutat pisicile fără stăpân din vecinătatea casei bătrânei şi a descoperit urme care seamănă cu sângele uman pe unul dintre animale, scrie cotidianul Nishinippon Shimbun.

„Poliţia urmează să analizeze urmele de sânge găsite pe ghearele animalului care ar fi putut zgâria faţa victimei“, a indicat postul de radio şi televiziune NHK.

Un purtător de cuvânt al poliţiei japoneze nu a dorit să comenteze cazul, declarând totuşi pentru AFP că anchetatorii nu neagă informaţiile apărute în presă.

Sursa: Adevarul.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 17 Ianuarie 2018, ora: 08:03 de Ana Marchitan

Anul Centenarului în raionul Ialoveni

Anul Centenarului în raionul Ialoveni Din editia print

Toate activitățile educative, istorice, culturale și sportive, care se vor desfășura în acest an la Ialoveni vor fi dedicate celor 100 de ani de la Marea Unire

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 17 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Mărul, inelul sau cununa

De Crăciun am ajuns acasă, în Țara Făgetului, unde – cum v-am mai spus și în alți ani – există cele mai frumoase cete de colindători: dubașii.

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Ianuarie 2018, de Dan Nicu

Dodon trebuie să plece

R. Moldova s-a transformat într-un stat în care e nevoie ca Parlamentul să-l suspende, din când în când, pe preşedinte, și să se poată face modificări în structura Guvernului.

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Crăciunul în tranșee

De sărbători avem mult timp liber și de multe ori îl consumăm, cu rost sau fără, în fața televizoarelor, ceea ce ne face să ne întrebăm despre cum sărbătoreau oamenii altădată.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 15 Ianuarie 2018, de Constantin Tănase

... pe sub deal, pe sub pădure...

 (Fabulă modernă cu morală eternă) ... cu alte cuvinte, pe sub deal, pe sub pădure se duc fetele la mure. Să se știe însă că treaba nu-i simplă, ci intercontextuală, alegorică, misterioasă și geopolitică, deoarece, dealul e fiul legitim al Carpaților, iar pădurea e fiica dreaptă a...

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 12 Ianuarie 2018, de Ana Gabor

2018. Ce-ţi doresc eu ţie?

Românii au intrat în anul Centenarului Marii Uniri. 

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md