Actualitate

Pomul de Crăciun din centrul capitalei îmbrăcat în straie de sărbătoare: I-au fost lipite câteva crengi pentru a fi mai stufos

În acest an, bradul va fi împodobit cu aproape doi kilometri de ghirlande, iar până la sfârșitul săptămânii va fi înfrumusețat cu peste 1.000 de globulețe.

Angajații de la Întreprinderea Municipală "Spații Verzi" au avut mult de lucru pentru a-i reda bradului un aspect mai plăcut. Aceștia au lipit câteva crengi în vârful molidului pentru a-l face mai stufos.

Copiii care au dat târcoale pomului de Crăciun spun că nu le pasă de aspectul acestuia. Ei așteaptă cu nerăbdare startul sărbătorilor de iarnă.

Unii locuitori ai Capitalei și-ar fi dorit, totuși, ca bradul să fie instalat acolo unde ne-am obișnuit să îl vedem în fiecare an. Și oraşul Bălţi se pregăteşte de sărbătorile de iarnă. În centrul localității vor străluci peste 3.000 de metri de ghirlande cu luminiţe.

Primarul Renato Usatîi a anunţat că pomul de Crăciun din Bălţi va fi mai mare decât bradul din Chişinău şi chiar decât cel din Moscova.

sursa: publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *