Timpul Liber

Premiera videoclipului „Falling Stars” a reprezentantei din Republica Moldova la Eurovosion

Interpreta a spus că în acest an va fi mult mai complicat pentru Republica Moldova să ajungă în finală. Unul dintre motive fiind atât numărul mare de participanţi, cât şi faptul că România nu va participa la Eurovision şi nu va putea să susţină Moldova. În pofida acestui fapt, Lidia Isac, spune că se simte pregătită pentru evoluţia de pe scena din Suedia.

Producătoarea Corina Caireac a spus că videoclipul a fost realizat în doar zece zile. Realizatorii au vrut să amintească compatrioţilor, dar şi să explice oamenilor din alte ţări că, din timpurile sovietice şi până de curând, Republica Moldova a fost parte a industriei cosmonautice, producând mâncare pentru astronauţi. Potrivit producătoarei, ideea videoclipul are legătură directă cu piesa, care se numeşte „Falling Stars”, ceea ce ar însemna stele căzătoare.

Lidia Isac, în vârstă de 22 de ani, este absolventă a şcolii muzicale, specialitatea pian şi absolventă a facultăţii de jurnalism de la Universitatea de Stat din Moldova.

”Falling Stars” este semnată de o echipă internaţională de autori (Gabriel Alares, Sebastian Lestapier, Ellen Berg, Leonid Gutkin), ale căror compoziţii au ocupat locuri importante la ediţiile precedente ale concursului Eurovision, potrivit europafm.ro Dintre acestea, “A Million Voices”, interpretată de Polina Gagarina, care a reprezentat Rusia, s-a clasat pe locul 2 în 2015.

Lidia Isac va evolua în cadrul primei semifinale din 10 mai la Stockholm, Suedia. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *