Actualitate

Primar din Botoşani, supărat că oamenii nu vor să muncească: Dragi concetăţeni, va rog să înţelegeţi, nu se mai poate trăi din ajutoare sociale

"Deşi am anunţat public şi în mod repetat că în comună a venit un angajator important la nivel de judeţ care recrutează forţă de muncă în domeniul confecţiilor , sunt supărat că până astăzi s-au arătat interesate să lucreze un număr de numai 11 persoane , deşi oferta este de 50 locuri de muncă.

Dragi concetăţeni şi mă adresez în mod special persoanelor mai tinere, va rog să înţelegeţi că trebuie să învăţăm să avem fiecare o meserie şi să lucrăm undeva, nu se mai poate trăi pe spatele părinţilor sau din ajutoare sociale.

Fac apel încă o dată către persoanele interesate să muncească pe un salariu net de 1000 lei, transport asigurat şi program de 8 ore de muncă să se adreseze d-nei Simona Bordianu funcţionar al primăriei Dangeni la compartimentul Proiecte europene pentru a se înscrie pentru a obţine un loc legal de muncă. Va mulţumesc pentru înţelegere şi în speranţa că nu voi mai vedea persoane tinere stand la rând pentru a-şi întocmi dosare de ajutor social!" a scris pe contul sau de Facebook primarul comunei Dangeni.

O persoană care susţine că s-ar fi aflat printre cele 11 persoane angajate se plânge însă de condiţiile de muncă: "Eu cred că m-am aflat printre cei 11, dar îmi pare rău pentru personalul care s-a angajat să ne susţină, să ne înveţe să ştim să croim, să ne fie drag să venim şi a două zi. Din păcate, nu a fost aşa eu cel puţin am fost dezamăgită, vorbesc în numele meu. Ceea ce m-a făcut să nu mai merg în acea instituţie de stat, nu că nu mi-ar fi plăcut dar am fost înjosită", afirmă această persoană.

sursa: botoşaneanul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *