Astăzi 18 Noiembrie 2017, Sâmbătă - Ultima actualizare la 17 Noiembrie 2017
Partidul Liberal
Abonamente

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Actualitate 11 Iulie 2017, ora 06:15

Profeția clarvăzătorului Horace Villegas care șochează lumea

Marime Font

Horace Villegas este unul din cei mai cunoscuți și titrați clarvăzători americani. Presa de peste Ocean ia în serios profețiile sale, mai ales că multe dintre ele s-au îndeplinit de-a lungul timpului. 

Război nuclear în acest an?

Omul care a prezis alegerea lui Donald Trump ca președinte al Americii a făcut o profeție șocantă: pe 13 mai va începe un nou război global. Villegas a provocat îngrijorare în rândul adepților teoriilor conspiraționiste spunând că un nou conflict armat la scară mondială se va petrece în timpul centenarului aparițiilor de la Fatima (1917), adică pe 13 mai 2017.

Villegas se autointitulează „mesagerul lui Dumnezeu”. Bărbatul care respectă cu sfințenie Biserica Catolică este de părere că visele sale profetice sunt trimise de Dumnezeu sau de îngerii Săi. Acesta a mai văzut cum „mingi de foc” vor cădea din cer și vor distruge pământul.„Am văzut cum oamenii se luptau panicaţi, încercând să se ascundă de distrugerile provocate de rachetele nucleare care vor cădea în diferite orașe din întreaga lume”, a declarat Villegas pentru Daily Star.co.uk. 

Există o serie de teorii, care mai de care mai controversate, despre izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial. Internetul abundă de profeți, iar mulți dintre ei sunt luați în serios de populație.

teotrandafir.comblog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Ultima oră 17 Noiembrie 2017, ora: 09:39

Alexandru Tănase: Dacă referendumul de demitere a lui Dorin Chirtoacă nu va trece, va fi o înfrângere usturătoare pentru Igor Dodon

Alexandru Tănase: Dacă referendumul de demitere a lui Dorin Chirtoacă nu va trece, va fi o înfrângere usturătoare pentru Igor Dodon

Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni la Impact TV. Tănase a declarat că nu va merge la referendum. 

( ) Citeşte tot articolul

 


 

Editorial 16 Noiembrie 2017, de Pavel Păduraru

Minciuna noastră cea de toate zilele

Când eram adolescent, citeam câteodată în revistele despre VIP-uri interviuri cu oameni cunoscuți. Nu mai țin minte ce ziceau ei, dar un singur lucru îmi atrăgea atenția.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Noiembrie 2017, de Moni Stănilă

Programare la Dumnezeu

Se apropie Postul Crăciunului și mă gândesc deja că preoții vor avea mai mult de spovedit. Într-un fel e foarte bine că lumea se împărtășește, dar e extrem de ciudat că o face după calendar. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Noiembrie 2017, de Octavian Țâcu

Jurnal de călătorie: Capitala culturii Cucuteni

Ghinionul localităților aflate la răscruci de drumuri este faptul că în graba călătoriilor de a ajunge spre alte destinații, acestea rareori devin loc al cunoașterii profunde și nuanțate. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Noiembrie 2017, de Constantin Tănase

Ideea națională a R. Moldova: dezrobirea femeii născătoare de prunci

Întotdeauna îmi aduc aminte cu o durere ce-mi arde toate celulele și cu un nelămurit sentiment de vină, zic, îmi aduc aminte de mama care, cu degetele mâinilor însângerate rodea rufele de tabla aia cu valuri căreia țăranii îi ziceau rusește „doskă.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Noiembrie 2017, de Moni Stănilă

Din lac în puț

Atunci când se ivește prilejul să călătoresc, fie şi pentru câteva zile, prefer să mă rup de tot ce se întâmplă în R. Moldova. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Noiembrie 2017, de Răzvan Munteanu

Rusia este agresivă (și) pentru că se teme

Începând cu 2008, agresivitatea militară a Federației Ruse în vecinătatea sa apropiată a atins cele mai înalte cote, fie că vorbim despre exerciții militare efectuate în scopul de a descuraja elemente externe, fie că vorbim, mai ales, de agresiuni de tipul celei din Georgia,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 9 Noiembrie 2017, de Marin Basarab

Scrisoare deschisă din partea unui cetățean care nu vrea să-l demită pe Dorin Chirtoacă

Salutare! Sunt un cetățean al orașului Chișinău care nu va ieși pe data de 19 noiembrie la referendumul pentru demiterea primarului.

() Citeşte tot articolul