Actualitate

Profeţia unui indian care susţine că România va stăpâni lumea. Un om din Bucovina pare a fi alesul mileniului

În anul 2004, Gupta Swami, un indian, doctor în istoria religiilor, cunoscut în întreaga lume ca şi prezicător, a fost în vizită în România. Deşi în ţara noastră, numele Gupta Swami nu este cunoscut mai de nimeni, profesorul indian este celebru nu numai în India, ci pe întregul glob datorită profeţiilor sale.

De-a lungul timpului, indianul a prezis că  prăbuşirea Uniunii Sovietice, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, precum şi execuţia cuplului Ceauşescu. Mai mulţi conducători de stat din întreaga lume au apelat la Gupta Swami cu privire la ce se va întâmpla în viitor.  Există o legendă conform căreia în anul 1983, după ce a prezis sfârşitul soţilor Ceauşescu, indianul ar fi fost obligat să părăsească teritoriul României, unde se afla în vizită.

Acesta s-a întors în ţara noastră 20 de ani mai târziu, alegând să viziteze Bucovina. În timp ce se afla în nordul României, Gupta Swami a făcut mai multe preziceri care mai de care mai interesante. „Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început. Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare”, declara la acea vreme profetul indian.

Gupta Swami s-a arătat impresionat de mănăstirile din Bucovina şi a ţinut să anunţe că în viitor de pe aceste meleaguri se va ridica un om ce va opri decăderea României şi va transforma ţara noastră într-una dintre cele mai puternice state de pe glob. Profetul indian a mai spus că sub conducerea bucovineanului, România va avea cea mai mare înflorire economică. Indianul Gupta Swami a explicat şi cum va reuşi ţara noastră să devină o putere mondială.

Conducătorii statului român vor beneficia de experienţa acumulată de militarii români, ce au luptat pe fronturile din afară. Profetul a mai explicat că România va avea un rol foarte important în soarta lumii, totul culminând cu cel de-al III-lea şi ultimul război mondial. Gupta Swami a prezis că după terminarea acestui război, România şi India vor deveni unele dintre cele mai importate state la nivel mondial, însă cei mai importanţi poli ai dezvoltării vor fi ţări precum Franţa, Rusia, Grecia sau Japonia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *