Externe

Programările la Consulatul României se fac doar telefonic

Programarea se face numai prin telefon. Puteţi suna, de luni până vineri, între orele 08:30-16:00, la numărul (022)855.002. Apelurile telefonice nu vor fi suprataxate. Secţia Consulară a Ambasadei României la Chişinău a deschis un Call Center, prin care publicul are posibilitatea de a se programa pentru următoarele servicii consulare: vize, depunerea dosarului de redobândire a cetăţeniei române, acte de stare civilă, documente de călătorie. Celelalte servicii nu necesită o programare prealabilă.

Înainte de a suna, trebuie să aveţi dosarul completat în funcţie de serviciul cerut şi un act de identitate la îndemână. Operatorul verifică existenţa documentelor necesare. Se pot programa doar persoanele care locuiesc în circumscripţia consulară a Secţiei Consulare din Chişinău – municipiul şi raioanele Căuşeni, Anenii Noi, Ialoveni, Călăraşi, Orhei, Criuleni, Ştefan- Vodă, Dubăsari, Străşeni, Hânceşti şi raioanele din Transnistria.

Nu sunaţi pentru a programa pe altcineva! Programările multiple sunt anulate.

Programarea pentru jurământul de credinţă faţă de România se face la ghişeu doar personal şi doar pentru cetăţenii care au domiciliul pe raza circumscripţiei consulare. Nu se acceptă procuri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *