Astăzi 12 Decembrie 2017, Marţi - Ultima actualizare la ora 17:27
Abonamente

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Politică 18 Februarie 2016, ora 09:54

Raimund Jehle a fost numit reprezentantul FAO în Republica Moldova

Marime Font

Economist în domeniul agriculturii şi manager cu experienţă, Raimund Jehle este noul reprezentant al Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Agricultură şi Alimentaţie (FAO) în Republica Moldova şi reprezentant regional adjunct pentru Europa şi Asia Centrală.

Fiind cetăţean al Germaniei, Raimund Jehle a activat în cadrul Organizaţiei începând cu poziţia de ofiţer politic la sediul FAO din Roma în 1999.

.Potrivit unui comunicat de presă al Organizaţiei, în anul 2007, a fost desemnat să supravegheze administrarea Programelor în Teren din cadrul Oficiului Regional al Organizaţiei pentru Europa şi Asia Centrală după o misiune în cadrul Programului „Associate Professional Officer”. În anul 2013, a devenit conducător al Unităţii pentru administrarea Programelor, mobilizarea resurselor şi comunicare din cadrul Oficiului Regional.Concomitent, Raimund Jehle a activat în calitate de secretar al Conferinţei Regionale FAO pentru Europa – organism ce reuneşte, la fiecare doi ani, reprezentanţi ai 53 de ţări membre din regiune şi a unei organizaţii membre (Uniunea Europeană) pentru a stabili priorităţile şi ghida activitatea FAO în regiune. În anul 2015 acesta şi-a asumat responsabilitatea pentru coordonarea a două iniţiative majore ale FAO în Europa şi Asia Centrală – sprijinirea fermelor de familie şi a micilor proprietari de teren agricol, şi îmbunătăţirea comerţului cu produse alimentare şi integrarea pe piaţă.

Raimund Jehle îl succede pe Tony Alonzi care recent s-a retras din cadrul FAO. Va activa de asemenea în calitate de reprezentant FAO în Albania, Armenia şi Georgia.

sursa: ipn.md

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 12 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Silvia Radu și stâna Primăriei

Societatea civilă de la noi (existentă în mare parte doar pe bloguri și rețele de socializare) este foarte supărată pe primarul interimar Silvia Radu. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Se apropie suta

În ajunul Zilei Naționale a României, obosită și cu gândurile în altă parte, am început să butonez la televizor cu intenția de a urmări știrile de la Moldova 1. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 11 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (IV) Adunarea Națională Moldovenească de la Tiraspol

Mișcarea de renaștere națională din 1917, care a trezit vulcanul trăirilor panromânești, ținute în frâu timp de un secol de autoritățile țariste, a avut impact nu doar asupra moldovenilor din Basarabia, ci și asupra celor de peste Nistru.

() Citeşte tot articolul

Editorial 11 Decembrie 2017, de Pavel Păduraru

Întrebarea de care fug procurorii: de ce Gorbunțov nu a fost arestat?

Recent, în țara noastră a mai avut loc o minune. Dar aşa cum la noi minunile nu mai reprezintă excepții, ci lucruri ordinare, am putea să le numim fleacuri. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Sărbătorile și postul

Posturile, cred că acest lucru e limpede pentru oricine, nu mai sunt ținute ca pe vremuri. Poate în particular sau în mănăstiri mai există astfel de nevoitori. La noi, în schimb, creștinii căldicei, postul a rămas doar evitarea oricăror proteine animale.

() Citeşte tot articolul

Editorial 9 Decembrie 2017, de Dan Nicu

La plecarea unei Epoci

În aceste zile de decembrie, întreaga naţiune română deplânge dispariţia dintre noi a celui care a fost Majestatea sa Regele Mihai I. Suveranul s-a stins din viaţă în Elveţia, la reşedinţa sa, în ziua de marţi, 5 decembrie. 

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 9 Decembrie 2017, de Ana Gabor

Povestea ultimului rege

Născut la 25 octombrie 1921, regele Mihai a adus o mare bucurie în familia sa, dar și în întreaga țară.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md