Externe

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 88 de ani

Fotografia alb-negru, care o prezintă pe regină zâmbind, a fost realizată în luna martie, informează bbc.co.uk, potrivit Mediafax. Regina poartă o pereche de cercei cu perle şi o rochie creată de Angela Kelly, care a fost asistentul personal şi principalul stilist al acesteia începând din anul 2002. 

Renumitul fotograf David Bailey a realizat portrete ale unor celebrităţi precum prințesa Diana, The Beatles, Mick Jagger, Jack Nicholson și Sir Michael Caine, dar şi ale criminalilor Ronnie şi Reggie Kray.

Fotografia, care a fost realizată la palatul Buckingham din Londra, a fost comandată pentru campania guvernamentală "Great", care are ca scop promovarea comerţului, turismului, investiţiilor şi educaţiei în Marea Britanie.

Monarhia britanică este unul dintre cei mai mari promotori ai turismului în această ţară, generând anual 500 de milioane de lire sterline de la turiştii veniţi să viziteze Marea Britanie, potrivit Visit Britain.

Regina Elisabeta a II-a s-a născut pe 21 aprilie 1926, însă aniversarea sa oficială este marcată întotdeauna în data de 14 iunie.

sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *