Sănătate

Remediul natural pentru dureri în gât. Scapi de neplăceri în doar două ore

Oare cine nu îşi doreşte să scape cât mai repede de această neplăcere când se loveşte de ea? Pentru acest obiectiv există o reţeta foarte simplă şi totodată foarte eficace, datorită faptului că efectele sale benefice se instalează în doar două ore de la prima administrare. Remediul natural pentru dureri în gât este ideal încă de la primele simptome. Senzaţia de iritatie sau disconfortul la nivelul gâtului, care se agravează de fiecare dată când înghiţim, vor deveni astfel doar o amintire urâtă.

Adio dificultate la înghiţire, adio durere în timpul vorbirii, adio uscăciune a gâtului! Inrosirea şi umflarea amigdalelor, puroiul sau petele albe la nivelul amigdalelor, răguşeală şi lipsa poftei de mâncare vor dispărea din vocabularul celor afectaţi de durerile în gât. Prima dată trebuie să ne asigurăm care este cauza durerii în gât: dacă este declanşată de un virus sau de o infecţie bacteriană.

Dacă este vorba despre prima varianta, atunci trebuie consultat neapărat un medic, pentru că există posibilitatea că acesta să prescrie un tratament cu antibiotice. În cazul în care este declanşată de un virus, durerea în gât poate fi tratată acasă cu ajutorul remediulul natural aminitit mai sus. Soluţia naturală este foarte apreciată de cei care au folosit-o, pentru că vindecă inflamatia amigdalelor şi durerile de gât în doar două ore.

Sucul miraculos care te scapă de temutele dureri de spate
Pentru prepararea ei, este nevoie de 200 ml de apă, 50 g de chimen, o lingură cu oţet de miere şi două linguriţe cu miere. Odată procurate toate aceste ingrediente, se trece la preparea propriu-zisă: chimenul se mărunţeşte în râşnită de cafea şi se pune la fiert într-un vas cu apă, între 30 şi 40 de minute.

Când se obţine un amestec lipicios şi închegat, compoziţia se lasă la răcit, după care se adaugă oţetul şi mierea. Ulterior, se amestecă până la omogenizare. O dată la 20 de minute, se înghite câte o linguriţă din remediul natural. Într-o ora, simptomele se ameliorează, iar durerea în gât dispare complet după doar două ore.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Un articol de kkt care nu spune nimic dar te ține ocupat. Rețeta de mai sus e de fapt la sfârșitul articolului. Exprimarea tipică molotovenească..
    .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *