Astăzi 25 Noiembrie 2017, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 10:52
Abonamente

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Actualitate 17 Februarie 2017, ora 14:20

„Republica Moldova – destinație turistică”, la Târgul de Turism al Romaniei

Marime Font

Republica Moldova este reprezentantă la Târgul de Turism al României de nouă companii care își prezintă ofertele turistice pentru anul acesta.

APIT, SRL Stil Tur, Premium Tur, Tatrabis, Visit – Moldova powered by Amadeus Travel, Winetours – Silenus SRL, Vinăria Chateau Vartely, Compania Air Moldova, OTM Business Travel, Agentia Turismului își promovează la evenimentul derulat în București, la Romexpo, în perioada 16-19 februarie, ofertele de pachete de vacanță, alături de alte companii din Austria, Bulgaria, Croația, Rusia, Grecia, Israel, Palestina, Polonia, Republica Dominicană, Turcia şi Ungaria.

„Un domeniu cu potențial înalt de creștere este cel al turismului de afaceri sau MICE (Meetings, incentives, conferences and exhibitions) pe care vom încerca să-l promovăm în România”, a declarat directorul Organizației pentru Atragerea Investițiilor și Promovarea Exporturilor (MIEPO), Vitalie Zaharia. În cadrul Târgului de Turism, MIEPO va organiza sâmbătă o prezentare cu tema „Republica Moldova – destinație turistică”, în cadrul căreia vor fi menționate oportunitățile investiționale din Republica Moldova pentru industria turismului din România.Participarea operatorilor de turism din Republica Moldova a fost finanțată în proporție de 70% de Fondul de promovare a exporturilor, gestionat de MIEPO, în parteneriat cu Agenția Turismului a Republicii Moldova, Asociația Patronală a Industriei Turismului (APIT) și Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). 

infoprut.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Noiembrie 2017, ora: 11:29

VIDEO / Iohannis îl pune la punct pe Dodon: Ce spune despre vizita în Republica Moldova

VIDEO / Iohannis îl pune la punct pe Dodon: Ce spune despre vizita în Republica Moldova Din editia print

Aflat la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic, organizat la Bruxelles, preşedintele Klaus Iohannis a vorbit şi despre invitaţia controversată primită din partea preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. Întrebat de jurnalişti dacă va onora invitaţia, şeful...

( ) Citeşte tot articolul


Bună Dimineața 24 Noiembrie 2017, de Ana Marchitan

Sexul „anti-Chirtoacă” și politica moldovenească

Declinul Partidului Liberal a început încă la sfârșitul anului trecut. De atunci, pas cu pas, fracțiunea se îndreaptă încet, dar sigur, sper hăul politicii moldovenești.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 23 Noiembrie 2017, de Dan Nicu

Chişinău, cetate de necucerit pentru socialişti

Oamenii lui Igor Dodon nu au reuşit nici de această dată să-şi instaureze controlul asupra Chişinăului. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 23 Noiembrie 2017, de Răzvan Munteanu

Rusia pierde un important atu în disputa cu UE. Și nu numai!

Cu mai puțin de o lună în urmă, în Turcia era anunțată lansarea rutei feroviare ce leagă capitala Azerbaidjanului, Baku, de cea a Georgiei, Tbilisi, cu orașul turc Kars, denumită generic BTK.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 23 Noiembrie 2017, de Constantin Tănase

O, țară tristă, plină de... mister

Moto:  „Rămâne mut Serafim și se uită lung în urma celor ce se duc (cu boul, la pravlenie - n.n.). Se mai gândește: „Hm... Toate le pricep eu, Doamne, da „oare cum mi l-au prins ei de coarne?” (V. Vasilache „Povestea cu cocoșul roșu”)

() Citeşte tot articolul

Editorial 22 Noiembrie 2017, de Marin Basarab

Ce modele oferă societatea noastră pentru tineri?

În ultima vreme suntem asaltați de știri înfiorătoare care par a fi desprinse dintr-un film de groază.

() Citeşte tot articolul

Editorial 22 Noiembrie 2017, de Moni Stănilă

Voinicul și cerbul

Că tot se apropie iarna cu pași repezi de noi, nu avem cum să nu ne gândim la sărbători. Mai ales că deja și programele de știri ne anunță de săptămâni întregi cum și unde vom petrece Crăciunul.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Noiembrie 2017, de Octavian Țâcu

Experiențe belgiene pentru R. Moldova

Săptămâna trecută (9-11 noiembrie) la invitația eurodeputatei Monica Macovei am efectuat o vizită de trei zile în Parlamentul European și la sediul NATO din Bruxelles.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md