Culinar.md

Reţete bogate în fibre care te ajută să pierzi în greutate

Buritto cu pui, fasole neagră şi guacamole – este un fel de mâncare uşor de preparat. Ai nevoie de piept de pui fiert , pătrunjel verde proaspăt, fasole neagră fiartă şi transformată în pastă, o mâna de orez şi pastă de avocado. Aşează totul într-o lipie din făină integrală şi asezonează cu sos de roşii.

Paşte integrale cu broccoli şi fasole albă – poate fi un prânz excelent. Ai nevoie de o mâna de paşte integrale fierte, câteva buchetele de broccoli uşor sotate în unt, pesto şi fasole albă fiartă. Amestecă toate ingredientele şi serveşte preparatul cât este cald.

Conopidă cu sos de brânză – găteşte conopidă la aburi şi apoi soteaz-o uşor în unt. Fă un sos din brânză gruyere şi presară deasupra pătrunjel tocat. O cină excelenţă!

paranghelul cu lămâie – o variantp excelenţă pentru o masă cu un aport ridicat de proteine, dar şi de fibre. Lămâia îi da o savoare deosebită şi face din această cină un adevărat deliciu. Trage-l uşor la tigaie în puţin unt li condimentează-s cu sare de mare, piper cayenne şi boia de ardei dulce.

Salată cu avocado, mango şi zmerua – iată o salată inedită extrem de hrănitoare. Ai nevoie de mango, avocado, zmeură, măr, frunze de spână şi salată verde. Asezonează totul cu dressingul care îţi place. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *