Actualitate

REŢINERI CU MASCAŢI în Capitală! Zece tineri, implicaţi în traficul drogurilor în proporţii deosebit de mari

Descinderile poliţiştilor au avut loc cu suportul angajaţilor BPDS "Fulger", în urma unor ambuscade organizate şi măsuri speciale de investigaţii demarate pe o stradă din Capitală. În automobilele cu care se deplasau figuranţii, forţele de ordine au depistat cantităţi impunătoare de droguri sintetice şi de tip vegetal, cum ar fi marihuană, metamfetamină, ab-fubinaca, ab-chiminaca, telefoane mobile utilizate la comercializarea substanţelor narcotice, 3.000 de lei obţinuţi în urma vânzărilor de droguri, precum şi mijloace financiare marcate transmise anterior în cadrul achiziţiilor de control.

Totodată, în urma percheziţiilor autorizate desfăşurate în automobil şi la domiciliile lor, au fost depistate şi ridicate aproximativ 5 kilograme de substanţe narcotice, fiind sigilate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP conform procedurii legale.

Bănuiţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice în proporţii deosebit de mari în scop de înstrăinare. Ei riscă de la 7 până la 15 ani de închisoare.

sursa: publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *