CSI / Rusia

RT şi Sputnik se plâng că nu primesc acreditări de la sediul lui Macron

În consecinţă, jurnaliştii RT, care au venit la sediul central al candidatului Macron, nu au fost lăsaţi de paznici să între în interior.

„Redacţia Sputnik France a trimis mai multe cereri de acreditare la sediul lui Emmanuel Macron şi a făcut-o din timp şi în conformitate cu toate regulile. Nu am primit niciun răspuns de la serviciul de presă, iar la sosirea corespondentului nostrula sediul central, i s-a spus că el nu se află pe lista. Cu toate acestea, unii jurnalişti au venit fără legitimaţii de presă – şi, cu toate acestea, numele lor au fost anunţate prin staţie radio şi au fost lăsaţi să treacă de securitate”- se plânge şeful Sputnik France, Natalia Novikova.

Amintim, în ajunul alegerilor din Franţa, echipa lui Macron a acuzat canalul RT şi agenţia de stat rusă Sputnik de răspândirea de informaţii false despre candidatul la preşedinţia Franţei. De asemenea, reprezentanţii sediului de campanie al lui Macron au declarat că au fost supuşi unor atacuri cibernetice, organizate de pe teritoriul Rusiei. 

sursa: paginaderusia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *