Actualitate

S-a dat ordin. Armata sună mobilizarea! Românii sunt chemaţi să se prezinte la unităţi din 24 septembrie

Ministerul român al Apararii , in colaborare cu MAI si Prefectura Capitalei si administratia publica locala vor organiza un exercitiu de mobilizare privind verificarea stadiului pregatirii propulatiei pentru aparare, in conformitate cu prevederile planului aprobat de catre Consiliul Suprem de Aparare a tarii, anunţă Kanal D.

Prefectura Capitalei a precizat ca rezervistii vor fi chemati la unitatile militare pentru desfasurarea mai multor activitati specifice de pregatire.
Acţiunea umanitară a avut loc în timpul unei misiuni de patrulare pe care militarii români au executat-o marţi după amiază în sud-estul provinciei Kandahar.

Şcoala din Sazik Kalay, care a fost construită în baza unui proiect cu finanţare americană, a fost transformată în post local de poliţie. Autorităţile locale au decis să menţină funcţională o singură sală de curs, în care învaţă aproximativ 30 de elevi.

Clădirea, care este asigurată cu pază militarizată, nu dispune de utilităţi, iar geamurile sălii de curs sunt acoperite cu paie. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *