Actualitate

Samsung vine tare din urma. Primele detalii despre Galaxy S9

Se știe că noul smartphone va fi lansat în primăvara lui 2018, însă există posibilitatea să apară pe piață mai repede decât ne-am așteptat.

Gurile rele susțin că iPhone 8 este un concurent serios pentru noul Samsung Galaxy S9. Motiv pentru care compania a început producția la noul gadget.

Sunt șanse ca cele două telefoane să aibă specificații asemănătoare.

Conform publicației The Bell, Samsung a ales “Star” ca nume de cod pentru Galaxy S9.

Displayul ar urma să se curbeze pe toate cele patru laturi ale telefonului. Astfel, smartphone-ul va fi acoperit în proporție de 98% de ecran, pe partea din față.

Se zvonește că Samsung S9 va avea 4 camere: camere duble pe spate, dar și pe față. Două camere de 16 MP pe spate și 2 camere 8 MP în față, care ar putea oferi utilizatorilor un câmp vizual bun. O altă caracteristică ar fi detectarea adâncimii, care ar avea o mai bună focalizare în jurul subiectului fotografiat.

Samsung Galaxy S9 va beneficia de un nou tip de placă logică extrem de similară cu cea pe care compania Apple a ales să o implementeze în iPhone 8.

Va fi disponibil tot în două versiuni de dimensiuni, cu diagonală de 5.8 inchi şi 6.2 inchi.

Senzorul de amprentă va fi implementat în display și se așteaptă ca prețul noului Samsung Galaxy S9 să depășească 4000 de lei românești.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *