Internațional

Scandalul Volkswagen: Procedura de rechemare a maşinilor ar putea începe în ianuarie

"Vom prezenţa în acesta săptămâna Autorităţii pentru siguranţă automobilelor (KBA) propuneri de soluţii tehnice. Dacă vor fi acceptate, vom comandă piesele. Dacă totul se petrece aşa cum am prevăzut, vom putea începe reparaţiile în ianuarie", a declarat el.

Potrivit acestuia, majoritatea maşinilor nu are nevoie decât de o modificare a softului motoarelor, dar pentru unele va fi nevoie de intervenţii mai complicate, toate "gratuit pentru clienţi, desigur".

Acesta a mai spus că va fi lansat un program de economii: investiţii în infrastructură şi maşini-unelte vor fi amânate, mai multe proiecte vor fi reexaminate, precum modele vârf de gama sau marca de lux Bugatti, iar Volkswagen analizează şi investiţiile în fotbal.

Gigantul şi filialele sale susţin în total 17 cluburi profesioniste în prima şi a doouă liga. Marca să Audi este acţionar la Bayern Munchen şi la FC Ingolstadt.

Acţiunile Volkswagen au pierdut peste 40% în două săptămâni. Anchete şi plângeri în justiţie curg din toate părţile, pe măsură ce Volkswagen dezvăluie mărcile, modelele şi ţările afectate de acest scandal.

sursa: hotnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *