Actualitate

Scapă de FIRELE ALBE cu ajutorul unei legume pe care o ai în bucătărie

Din păcate însă vopselurile din comerț conțin multe substanțe chimice, care sunt dăunătoare pentru păr. Prin vopsiri repetate, podoaba capilară se degradează, iar părul începe să devină tern și începe să cadă.

Dacă vrei să scapi de firele albe inestetice, trebuie să știi că există o metodă naturală, foarte eficientă care va rezolva această problemă. Mai mult decât atât, metoda se bazează pe o legumă banală, pe care o ai deja în casă. Este vorba de cartofi și vei avea nevoie doar de cojile acestora.

Cum să acoperi firele albe cu ajutorul cojilor de cartofi?
Ingrediente:

200 g de coji de cartofi
1 litru de apă
Mod de preparare:

Procedeul este foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să fierbi cojile de cartofi în apă, timp de aproximativ 5 minute la foc mic. După care, oprește focul și lasă amestecul să se răcească. După ce lichidul devine închis la culoare, preparatul este gata de folosire.

Mod de utilizare:

Primul pas este să te speli bine pe cap cu șamponul tău obișnuit, după înfășoară părul într-un prosop pentru a absorbi o parte din apă. Apoi toarnă lichidul pe păr și distribuie-l în mod egal. Lasă preparatul să accționeze timp de oră. După acest timp, clătește părul cu apă.

Dacă îl vei folosi de mai multe ori, vei observa că acest tratament natural închide nuanța părului în mod gradual, potrivit secretele.com. Trebuie să fii consecvent în aplicarea acestui tratament și vei obține rezultatele dorite. Fiind vorba despte un produs 100% natural, acestea nu agresează părul în niciun fel, așa că îl poți aplica de câte ori simți nevoia.

Sursa: avantaje.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *