Sport

Şefii au decis: cine va executa penalty-urile la PSG şi soluţia pentru marea împăcare dintre Neymar şi Cavani

Potrivit Radio Monte Carlo, oficialii de pe Parc des Princes se gândesc să elimine acea clauză din contractul uruguayanului, conform căreia, acesta ar urma să încaseze un milion de euro la finalul sezonului, dacă va deveni golgheterul Ligue 1.

În locul acestei clauze, cei de la PSG vor să-i motiveze pe ambii jucători cu bonusuri în funcție de golurile și pasele decisive pe care le vor reuși pe parcursul întregului sezon. Astfel de clauze au mai existat pe Parc des Princes și în trecut, în contractele lui Zlatan Ibrahimovic și Edinson Cavani, atunci când cei doi au fost coechipieri și au părut să se înțeleagă destul de bine. Atunci însă, ierarhia era una destul de clară și nimeni nu îndrăznea să-i conteste statutul de ”rege” pe care îl avea suedezul.

Tot cei de la RMC susțin însă că oamenii din conducerea lui Paris Saint-Germain, dar și antrenorul Unai Emery ar fi hotărât ca tot Cavani să fie principalul executant al penalty-urilor.

În susținerea acestei informații vine și o declarație din anturajul lui Neymar.

”Nu avem niciun interes să provocăm astfel de conflicte la doar câteva săptămâni după ajungerea la PSG”, ar fi declarat pentru RMC Sport o sursă apropiată a brazilianului.

După ceea ce s-a întâmplat duminică, la meciul cu Lyon, cu cele două staruri ale lui PSG, Nasser Al-Khelaifi s-a întâlnit cu aceștia încă de luni, căutând să rezolve situația, iar miercuri, urmează o nouă întâlnire, de această dată, cu antrenorul Unai Emery și directorul sportiv Antero Henrique.

La o zi după partida cu Lyon, în care Cavani a ratat un penalty, L’Equipe a scris că uruguayanul și brazilianul au fost foarte aproape să se ia la bătaie și doar căpitanul Thiago Silva a făcut ca acest lucru să nu se întâmple. În plus, cotidianul francez a anunțat chiar că este foarte posibil ca unul dintre cei doi să plece de la Paris în următoarea fereastră de transferuri.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *