Astăzi 22 Octombrie 2017, Duminică - Ultima actualizare la ora 15:45
Abonamente

Actualitate 21 Septembrie 2017, ora 14:19

Selena Gomez, noua imagine și designeră a mărcii sportive Puma

Marime Font

a

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Cântăreața americană Selena Gomez va fi noua imagine și totodată designeră a unei colecții a mărcii de articole sportive Puma.

Selena Gomez este protagonista campaniei "Phenom" ce promovează noile încălțări sport ale mărcii și va realiza totodată o colecție pentru celebra marcă sportivă, relatează ziarul spaniol ABC.

După ce a suferit un transplant de rinichi, așa cum a dezvăluit recent pe contul său de Instagram — unde numără cei mai mulți followeri din lume (127 de milioane) — cântăreața de origine latino-americană a făcut publică colaborarea sa cu Puma.„Să devin parte a familiei Puma este pentru mine foarte emoționant. Puma a schimbat regulile jocului în privința articolelor sportive și a modei. Este incredibil să vezi influența acestui stil și cultură și sunt emoționată că voi fi parte din aceasta", a declarat cântăreața și actriță în vârstă de 25 de ani, într-un comunicat de presă.

„Sper să putem crea ceva special împreună", a subliniat Selena Gomez.

Potrivit lui Adam Petrick, director de marketing la Puma, "Selena este autentică, creativă, talentată și o femeie fără teamă. Este tot ceea ce își doresc azi femeile și un exemplu de urmat".

„În ultima vreme a demonstrat cât de puternică este cu adevărat. Cu onestitatea și naturalețea de a vorbi despre viața sa, precum boala lupus, a demonstrat o incredibilă încredere, echilibru și determinare pentru noi toți", a adăugat Petrick.

„Selena este imaginea perfectă pentru Puma, pentru că nu-i este frică de provocările prezente în lume, ea luptă și perseverează și este exact ceea ce vrea să transmită Puma", încheie comunicatul.


blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 21 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Credință fără învățătură?

Un om credincios poate atinge sfințenia independent de nivelul de școlarizare sau numărul de cărți citite. Rugăciunea e școala lui.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Jurnalul Morții sau Ultimul Editorial

Pe când eram student, cred că am fost la sute de lansări de carte la Uniunea Scriitorilor și pe la fel de fel de biblioteci. O făceam din două motive, care se cam ceartă între ele, dar n-am ce să le fac - e treaba lor.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Constantin Tănase

„Centristul” Diacov, separatismul rusesc și unionismul românesc

…Când se face referire la replica lui Iisus, dată lui Pilat, se citează, de obicei, doar prima parte („Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”). Să nu uităm, însă, și de partea a doua: „și lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu”. Fără aceasta, prima parte își...

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Să ne mai distrăm un pic cu socialiștii

Știți, cred, cu toții telefoanele de jucărie pe care le primesc copiii și cum, bucuroși, fac ture prin casă bolborosind cu forță în aceste jucării.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (V): Românii/moldovenii dintre Krasnoiarsk și Irkutsk

Potrivit recensământului federal din 2002, în Rusia locuiau 172 330 moldoveni, dintre care 98 097 bărbați și 74 233 femei.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Dan Nicu

Integrarea europeană în Constituție, subiect propagandistic al guvernării

Obiectivul anunțat de guvernare, în special de către președintele Parlamentului, de a introduce în Constituție integrarea europeană ca direcție a politicii externe a R. Moldova, trebuie analizat din mai mule puncte de vedere.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md