Film

Serialul „Taboo” va avea un al doilea sezon

Hardy interpretează personajul principal al serialului a cărui acțiune se desfășoară în 1814, un bărbat care, crezut mort de multă vreme, se întoarce din Africa la Londra pentru a moșteni rămășițele imperiului tatălui său din domeniul transportului naval. Din distribuție mai fac parte Oona Chaplin, Jonathan Pryce și David Hayman.

Noul sezon — care va avea tot 8 episoade de câte 60 de minute, ca și primul — a fost contractat de Charlotte Moore, director al BBC Contect, și Piers Wenger, din cadrul BBC Drama.

Producătorii executivi ai serialului sunt Ridley Scott, Kate Crowe, Tom Hardy, Dean Baker și Steven Knight.

Anders Engström și Kristoffer Nyholm au fost regizorii episoadelor din primul sezon, care a fost vândut și HBO pentru distribuția în Spania, teritoriile nordice și estul Europei.

"Suntem recunoscători și încântați să ne continuăm relația cu BBC și FX și să contribuim la creația dramatică britanică. Este o știre fantastică", a spus Tom Hardy.

"Suntem încântați că oamenii vor să știe ce se va întâmpla în continuare și că BBC și FX își doresc noi aventuri cu diavolul Delaney și cu liga celor damnați", a adăugat Ridley Scott.

"În sezonul doi, Tom și Steve și ceilalți străluciți producători ai show-ului promit ceva îndrăzneț, diferit, dar de neratat și sunt încântat că BBC este din nou parteneră cu FX pentru a prezenta ‘Taboo’ publicului din întreaga lume", a afirmat Piers Wenger.

AGERPRES.RO

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *