Sport

Sheriff Tiraspol a fost eliminată din Liga Campionilor

Aceasta a părăsit competiția în runda preliminară în suma celor două meciuri disputate: 2-3 în tur și 0-0 în meciul retur.

Sheriff a atacat mult, a avut o dominare teritorială clară, dar s-a lovit de o apărare ermetică, eșalonată, care i-a dejucat toate planurile. Pe tot parcursul meciului, gazdele și-au creat doar trei ocazii favorabile șutului decisiv, dar nici unul nu și-a atins ținta. Oaspeții au evoluat în ultimele cinci minute de joc în inferioritate. Din teren a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene Ovidiu Hobana.

Antrenorul echipei Sheriff, francezul Bruno Irles, a declarat la conferința de presă că a avut la dispoziție puțin timp pentru a da o replică mai puternică formației Hapoel. ”Noi i-am surprins în meciul din deplasare. În retur n-am reușit acest lucru. Am acordat o atenție maximă defensivei, pentru că dacă primeam gol lucrurile se complicau. Am atacat masiv, dar n-am reușit să marcăm. Un singur gol ar fi fost suficient pentru a ne califica. Am avut puțin timp pentru a ne pregăti mai bine”, a spus el.

Antrenorul formației Haopel, Barak Bakhar, a remarcat la finele partidei că este satisfăcut. ”Ne-am pregătit minuțios de acest meci. Ne-am dorit acest rezultat și l-am obținut. Sheriff este o echipă puternică, dar Hapoel a fost mai bună. Partenera de întrecere nu și-a creat ocazii clare de gol. Noi ne-am atins scopul propus. Am jucat în defensivă cu maximă atenție, am contraatacat destul de periculos”, a spus Bakhar.

Următoarea adversară a echipei Hapoel Beer-Sheva va fi formația greacă Olympiakos. În turneele intercluburi europene a rămas o singură echipă moldoveană, Zimbru Chișinău. Astăzi aceasta va juca în deplasare în Liga Europa partida retur cu Osmalispor (Turcia). În tur a fost consemnat scorul 2-2. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *