Ultima oră

Simona Halep joacă astăzi în turul doi la US Open

Înaintea partidei dintre Halep şi Bondarenko va avea loc, de la ora 18.00, întâlnirea dintre Victoria Azarenka (Belarus), favorită 20 şi locul 20 WTA, şi Yanina Wicmayer (Belgia), poziţia 92 în clasameentul mondial.

În ultimul meci de pe terenul 17, Monica Niculescu, locul 41 WTA, o va avea ca adversară, în turul doi, pe Flavia Pennetta (Italia), cap de de serie numărul 26 şi poziţia 26 în ierarhia mondială.

În primul tur al probei de dublu mixt, perechea Simona Halep/Horia Tecău va juca în ultimul meci de pe terenul 6, împotriva cuplului spaniol Arantxa Parra Santonja/David Marrero, în timp ce perechea Alexandra Dulgheru/Florin Mergea va evolua, de la ora 18.00, în prima întâlnire de pe terenul 14, împotriva cuplului australian Daria Gavrilova/John Peers.

În primul tur al probei de dublu feminin, perechea Andreea Mitu/Teliana Pereira (România/Brazilia) va juca, de la ora 18.00, în primul meci de pe terenul 9, împotriva cuplului Timea Babos/Kristina Mladenovic (Ungaria/Franţa), cap de seriei numărul 3.

Sursa: Mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *