Astăzi 24 Ianuarie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 09:07
Abonamente

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Actualitate 7 Septembrie 2017, ora 17:28

Stă pe internet și se dă drept o fetiță de 13 ani. De ce face asta?

Marime Font

În timpul zilei, Justin Payne este muncitor în construcții în suburbiile orașului Toronto, din Canada. Seara, el devine vânătorul de pedofili. El se consideră un justițiar care sperie pedofilii, salvând astfel copiii din Canada.

Justin are 28 de ani și are mai multe conturi false pe rețelele sociale și pe site-uri de întâlniri. Toate conturile sunt astfel create încât să pară că ar aparține unor copii între nouă și 13 ani.

El spune că primește sute de mesaje de la bărbații adulți cu vârste ce merg chiar și până la 60 de ani. „După ce vorbim puțin le arunc bomba: am nouă ani și împlinesc 10 peste câteva zile. E în regulă pentru tine? De cele mai multe ori spun că nu îi deranjează.”

Justin spune că discuția ia imediat o tentă sexuală și bărbații respectiv îi cer poze nud. El nu se conformează. Are mai multe poze cu copii îmbrăcați – poze vechi cu copiii unor prieteni – și le trimite pe acestea.

După ceva timp, Justin își dă întâlnire cu potențialii pedofili. Alege locuri publice, dar izolate. Merge la întâlniri având la el discuțiile tipărite și o cameră video. La scurt timp postează pe Facebook și Youtube discuțiile pe care le are cu pedofilii.

De obicei, Justin merge la poliție cu înregistrările video, dar spune că ofițerii nu au făcut nimic niciodată.

unica.roblog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 23 Ianuarie 2018, ora: 13:42

Silvia Radu a plecat la Iași să sărbătorească UNIREA

Silvia Radu a plecat la Iași să sărbătorească UNIREA Din editia print

Primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, va participa miercuri, 24 ianuarie 2018, la evenimentele consacrate sărbătoririi a 10 ani de la semnarea Acordului de înfrăţire între municipiile Iaşi şi Chişinău.

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 24 Ianuarie 2018, de George Simion

2018 – Anul Centenarului. Cum scăpăm de pesimism?

Un mare pericol paște înfăptuirea Unirii. Este vorba despre un monstru oribil, creat în ultimii 27 de ani de independență a R. Moldova, care nu are leac și căruia nu îi găsesc rival. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 24 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Un film de excepție refăcut la Chișinău

Cine nu a văzut filmul „Nașul”, nu știe ce a pierdut. Interpretarea lui Al Pacino a făcut istorie, dar dincolo de mafia italiană, filmul poate fi repovestit în orice luptă pentru putere. Chiar și în cea de la noi.

() Citeşte tot articolul

Editorial 23 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

O cultură – două țări?

Spunem anul centenar, spunem o cultură și două țări, spunem Eminescu poet național. Cum împăcăm toate aceste afirmații cu realitatea? Greu.

() Citeşte tot articolul

Editorial 22 Ianuarie 2018, de Răzvan Munteanu

Mass-media și securitatea națională. Lecția Belarusului

„Ucrainizarea” ar putea deveni o amenințare și pentru alte țări din regiune

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Bradul sau hoțul

În fiecare an în preajma sărbătorilor apare problema bradului. Pe de o parte cei ca mine – nici un Crăciun fără brad, pe de altă parte cei cu adevărat eco – bradul poate lipsi, iar o altă parte derutată și declarată eco – brad de plastic, uitând că fabricarea acelor...

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md