Actualitate

STUDIU IMAS: Cei mai mulţi tineri şi persoane cu studii superioare se uită la Ştirile PRO TV

Astfel, din totatul de intervievaţi care au studii superioare, 15,7 la sută se uită la Ştirile PRO TV. În acelaşi timp, serialul de la RTR este urmărit de 12,1 la sută de respondenţi care au făcut o facultate, iar ştirile de la ora 21 de pe Prime – de 10, 6 la sută.

Nu doar cei cu studii superioare preferă Ştirile PRO TV, dar şi tinerii. Studiul relevă că 6,8 la sută din totalul persoanelor care au între 15 şi 29 de ani urmăresc zilnic Ştirile PRO TV, plasând programul pe primul loc în topul celor mai urmărite emisiuni de către tineri.

Ştirile PRO TV sunt urmate în top de serialele de la TNT şi Jurnal tv. La studiul efectuat în perioada 19 septembrie – 20 octombrie au participat 776 de oameni cu vârstă de peste 15 ani. Intervievaţii au fost chestionaţi prin metodă Day After Recall, metodologie recomandată de European Broadcasting Union, cu o marja de eroare de 3.5%. Cei mai mulţi tineri cu vârstă cuprinsă între 15 şi 29 de ani, sunt Ştirile PRO TV, cele mai urmărite de PRO TV studii superioare 15,7%.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *