Ultima oră

Sturza: Voronin să-şi plătească impozitele şi să meargă să locuiască în Baden-Baden

În cadrul emisiunii, Sturza a confirmat indirect informaţiile apărute în presă ş idespre garajul ”de lux” al familiei fostului preşedinte de zeci de milioane de lei, dar şi despre afacerile sale şi proprităţile din Baden-Baden.

”Voronin acum se reuşinează, îşi ascunde vechiul zaporojeţ. Dar familia sa, într-adevăr este printre zece cele mai bogate din Republica Moldova şi nu doar. Controlează afaceri imobiliare, deţine o bancă cu venituri de zeci de milioane. Nu văd nicio problemă – ai achitat impozitele şi du-te şi locuieşte în Baden-Baden”, a declarat Sturza.

Totodată, el a arătat că Vladimir Voronin este istorie şi a sugerat, fâcând referire la exemplul Ucrainei, că de bogăţiile acumulate ilegal nepoţii lui ar putea să nu se poată bucura.

Voronin visează. El este trecutul. Şi visul lui că va asigura o bâtrâneţe îndestulată nepoţilor este doar un vis. Lumea este foarte dinamică şi Ucraina a arătat asta. Vasele de veceu de aur sunt pentru termen scurt”, a declarat Surza, făcând referire la soarta fostul preşedinte ucrainean Victor Ianukocivi şi a anturajului său.

Amintim că recent presa a publicat investigaţii care demonstează că Voronin duce o viaţă de lux, efectuează călătorii cu avionul privat de zeci de mii de euro şi deţine maşini de lux de milioane de euro

Voronin a infirmat o parte din aceste informaţii, în special în ce priveşte maşinile de lux şi proprietăţile din Germania, iar în privinţa zborurilor de lux a precizat că ar avea sponsori.

Pe de altă parte, blogerul Veaceslav Burlac a prezentat mai multe detalii care demontrează că Voronin minte. Astfel, cineva a găsit garajul cu pricina unde Voronin îşi ţine maşina de lux cu numerele BAD OV 999, care chipurile au fost trucate iar pozele preluate de pe un site German. ”Garajul cu pricina se află pe adresa Ludwig-Wilhelm Straße 10, Baden Baden, Germania. Cine nu crede, sa mearga sa vada. Mai ales mosul, care zice ca-s minciuni”, potrivit blogerului care publică şi poze.

Blogerul a mai descoperit că majoritatea automobilelor deţinute de Voronin au numere de înmatriculare cu literele WR în Moldova şi cu OV în Germania, în plus există câteva cifre pe care le preferă familia – 4, 7, 9 ”Am atras atenţia cititorilor la faptul că seria numerilor de înmatriculare a automobilelor din garajul aflat în subsolul oficiului PCRM este unic la toate şi anume K WR (WR = VVR Vladimir VRoronin) şi a celor din Baden-baden Germania cu seria BAD OV (Oleg Voronin)”, scrie Burlac.

”Să fiţi atenţi că cifrele 4, 7, şi 9, în orice combinaţie sunt importante pentru Voronin. Încă o dată ne confirmă faptul că numărul automobilelor deţinute de familia Voronin este impresionant. Poporul acestei ţări a muncit 8 ani de guvernare comunistă în Europa, iar bolşevicul devenea zilnic mai bogat suplinind garajul cu perle auto de zeci de mii de euro… Ce ce fel de dovezi mai are nevoi cetăţeanul nostru ca să înţeleagă – Voronin ia furat timp de 8 ani, ca acuma să le zică că este cel mai bun…?”, se întreabă blogerul.

Mai multe detalii, inclusive poze cu maşinile de lux puteti vedea aici: (FOTO) MAȘINILE LUI VORONIN. Dezvăluire bombă în garajul PCRM! Familia deține mașini blindate, limuzine de lux și mașini de epocă

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *